Oni koji su imali priliku da posete Tunis, sigurno se sećaju šarenih bazara, blještavih kaftana i mirisa začina, a i sandala, tašni, novčanika i drugih predmeta od prirodne kože koje sa svih strana, po veoma povoljnim cenama, nude nasmejani trgovci.

Sada nije potrebno da putujete u Tunis da bi kupili rukotvorine tunižanskih majstora. Dabooka Vam pruža mogućnost da na jednostavan način, putem interneta, načinite poklon sebi ili nekoj dragoj osobi. Izbor je veliki: od elegantnih i poslovnih ženskih i muških tašni, pa sve do novčanika i torbi za sitnice koje život znače.

Trgovinska radnja Darbooka se već 4 godine bavi trgovinom putem interneta. Možemo da se pohvalimo velikim brojem zadovoljnih kupaca čije smo poverenje izgradili i koji nam se redovno vraćaju, a kojima uzvraćamo kvalitetom i robe i usluge. Stalno istražujemo tržište kako bi Vam po najpovoljnijoj ceni ponudili  kvaltetne proizvode koji će trajati duže od jedne sezone.

U ovoj potrazi smo otišli korak dalje i na naše tržište smo po prvi put doneli robu iz Tunisa koja kvalitetom odgovara visokim standardima evropskog tržišta.

Uhvatila Vas je kiša? Ne brinite, nećete upropastiti omiljenu garderobu bojom koja se otire sa vaše tašne.

Kupovali ste već tašne iz Tunisa ali morate da ih luftirate iz dana u dan? Sa našim tašnama takvih problema nećete imati.

Naši majstori ne žure prilikom štavljenja kože i svaki komad se dugo i adekvatno tretira, a potom boji postojanim bojama.

Sve naše tašne su ručno rađene od kozje, goveđe ili kamilje kože. U saradnji sa mladim domaćim i tunižanskim dizajnerima osmislili smo modele koji se ne mogu naći u standardnoj ponudi tuniških pijaca a vredne ruke majstora čine da završna obrada ne zaostaje za mnogo skupljim brendovima.

Darbooka torbe će Vas dugo služiti i iz godine u godinu uz odgovarajuću negu izgledati sve lepše.

Možete nas pratititi i na društvenim mrežama poput facebooka, instagrama i pinteresta.

Za sva pitanja i sugestije stojimo na raspolaganju.

Srdačno

Vaša Darbooka, 2019