Oni koji su imali priliku da posete Tunis, sigurno se sećaju šarenih bazara, blještavih kaftana i mirisa začina, a i sandala, tašni, novčanika i drugih predmeta od prirodne kože koje sa svih strana, po veoma povoljnim cenama, nude nasmejani trgovci.

Sada nije potrebno da putujete u Tunis da bi kupili rukotvorine tunižanskih majstora. Dabooka Vam pruža mogućnost da na jednostavan način, putem interneta, načinite poklon sebi ili nekoj dragoj osobi. Izbor je veliki: od elegantnih i poslovnih ženskih i muških tašni, pa sve do novčanika i torbi za sitnice koje život znače.

Trgovinska radnja Darbooka se već 4 godine bavi trgovinom putem interneta. Možemo da se pohvalimo velikim brojem zadovoljnih kupaca čije smo poverenje izgradili i koji nam se redovno vraćaju, a kojima uzvraćamo kvalitetom i robe i usluge. Stalno istražujemo tržište kako bi Vam po najpovoljnijoj ceni ponudili  kvaltetne proizvode koji će trajati duže od jedne sezone.

U ovoj potrazi smo otišli korak dalje i na naše tržište smo po prvi put doneli robu iz Tunisa koja kvalitetom odgovara visokim standardima evropskog tržišta.

Sve naše tašne su ručno rađene od kozje, goveđe ili kamilje kože. U saradnji sa mladim domaćim i tunižanskim dizajnerima osmislili smo modele koji se ne mogu naći u standardnoj ponudi tuniških pijaca a vredne ruke majstora čine da završna obrada ne zaostaje za mnogo skupljim brendovima.

Možete nas pratititi i na društvenim mrežama poput facebooka, instagrama i pinteresta.

Za sva pitanja i sugestije stojimo na raspolaganju.

Srdačno

Vaša Darbooka, 2019